Ιατρικός τουρισμός

Προϊόντα / Medical tourism

icelab - Θάλαμος Κρυοθεραπείας

Icelab. Το εργαστήριο ψύξης  -  μία επίσκεψη στο εργαστήριο ψύξης.
Στο icelab θα βρείτε ένα ιδιαίτερο κλίμα, όπου μπορείτε να παραμείνετε στους -110ºC από ένα μέχρι τρία λεπτά. Αυτό είναι δυνατό διότι σ' αυτή την θερμοκρασία ο αέρας δεν περιέχει υγρασία. Στους -110ºC ο όγκος του αέρα συρρικνώνεται κατά 45%. Αυτό σημαίνει ότι εισπνέετε σχεδόν την διπλάσια ποσότητα οξυγόνου ανά εισπνοή. Τα θετικά αποτελέσματα του κλίματος icelab στην υγεία έχουν γίνει αντικείμενο πολυαρίθμων επιστημονικών μελετών και έχουν πλήρως τεκμηριωθεί εδώ και είκοσι χρόνια

To icelab -110 ° C. Απευθύνεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες της αγοράς παροχής υπηρεσιών υγείας:

α) icelab- Θεραπευτική Ιατρική
Υπάρχουν πολλές γνωστές κλινικές, όπου το icelab -110 ° C χρησιμοποιείται στην ορθοπεδική, την αποκατάσταση και τις ρευματικές παθήσεις.

Θεραπεία του πόνου: Στο icelab ο ασθενής βιώνει την άμεση ανακούφιση από τον πόνο, που διαρκεί αρκετές ώρες.
Μία σειρά επισκέψεων στο icelab, βοηθά στο να αμβλύνει την υπερευαισθησία της μνήμης του πόνου. Τα κέντρα της αίσθησης του πόνου απευαισθητοποιούνται. Αναστέλλεται η φλεγμονώδη διαδικασία και η κινητικότητα βελτιώνεται. Αυτή είναι η βάση για την επιτυχή χρησιμότητα του icelab, ιδιαιτέρα στις:

  • Οξείες μετατραυματικές και μετεγχειρητικές καταστάσεις και στην αποκατάσταση.
  • Φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές ρευματοειδείς νόσους.
  • Χρόνιες κεφαλαλγίες.
  • Ινομυαλγία.
  • Άνοσο-ρυθμιστική επίδραση της κρυοθεραπείας

Υπάρχει μείωση της φλεγμονής και ερεθίσματα διεγέρσεων στις αντιδράσεις υπερευαισθησίας του ανοσοποιητικού. Το icelab ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης επιτυχώς στην θεραπεία:

  • της νευροδερματίτιδας
  • του βρογχικού άσθματος

β) icelab- στα Sports:

Ενδείκνυται το icelab των τριών θαλάμων

  • Θάλαμος Προ-ψύξης -45 ° C προάγει την αύξηση των επιδόσεων, την δύναμη και την αντοχή
  • Θάλαμος Ενδιάμεσης- ψύξης -60 ° C: βελτιστοποιεί την προ-πόνηση, συντομεύοντας τα διάλειμμα μεταξύ των μονάδων εκπαίδευσης
  • Θάλαμος Μετα-Colling-110 ° C: επιτυγχάνει ταχύτερη ανάρρωση και τη μείωση ή την παράκαμψη των κακών αποτελεσμάτων της εξάντλησης κατά την προπόνηση ή τον αγώνα.

Επίσης προκαλεί συνθήκες κατάλληλες στην αθλητική ιατρική και αποκατάσταση για τον έλεγχο του πόνου και την διαχείριση του άγχους.
Μερικές
αναφορές:  INSEP/Paris (all sports), Bundesleistungszentrum Kienbaum (training centre of 7 national sports associations and federal police), National training facilities of the French Rugby Federation (FFR), FC Bayer Leverkusen, Rolland Garros (One of the 4 Grand Slam tournaments), FC Porto, Nad Al Sheba Club I & II (Exclusive training facilities in Dubai), FC Krasnor, FC Bayern München ... 

γ) icelab- στα Spa:
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα www.cold-sauna.com, αν σας ενδιαφέρει τόσο για γενική χρήση, όσο και σαν εστιασμένη χρήση.

Το σύστημα απαρτίζεται από:
α.Μονάδα ελέγχου

β. Πληροφορίες εγκατάστασης
γ. Μηχανή ψύξης με συστήματα ελέγχου που αφορά:
Μετρήσεις και πληροφορίες εγκατάστασης
δ. Δεύτερος πίνακας ελέγχου που αφορά:
Μετρήσεις και πληροφορίες εγκατάστασης
ε. Συμπυκνωτής ή ψύξης νερού

στ. Σύστημα Ανάκτησης Θερμότητας (HRC)Video


Επιστροφή...