Σαλόνια ομορφιάς & wellness spa

Προϊόντα / Beauty salons & spa

Σαλόνια Ομορφιάς - Wellness & Spa

Μόδα ή αναγκαιότητα; Τι μπορεί να είναι ένα αληθινό spa;

Στον Τουρισμό Υγείας & Ομορφιάς 

Εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα αποτελούν:

  • Η αίσθηση φιλοξενίας.
  • Το περιβάλλον υψηλών αισθητικών και τεχνικών προδιαγραφών.

Για την ικανοποίηση των άνω προδιαγραφών. 
H εταιρεία μας προσφέρει καινοτόμες και προσαρμοσμένες λύσεις εξοπλισμού κορυφαίας τεχνολογίας και αισθητικής, για σαλόνια ομορφιάς & Spa των Ξενοδοχείων, με βάση πάντοτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης 

Παράλληλα συνδυάζει τις μέγιστες εγγυήσεις εξυπηρέτησης των πελατών σας σε πιστοποιημένη ποιότητα, κομψότητα και πρακτική λειτουργικότητα, δημιουργώντας συνθήκες κερδοφορίας και την μεγίστη ικανοποίηση των πελατών σας.

Οι ειδικοί αρχιτέκτονες συνεργάτες μας  σχεδιάζουν, προτείνουν και διαμορφώνουν σύγχρονες λειτουργικές λύσεις και εσωτερική διακόσμηση.

Έτσι η λειτουργία του χώρου συμπορεύεται αρμονικά με την αίσθηση της φιλοξενίας, της θαλπωρής και της ηρεμίας κατακτώντας τους πελάτες σας.

 

Mία υψηλής αισθητικής πολλαπλών χρήσεων καμπίνα, με δυνατότητα αρωματοθεραπείας, χρωματοθεραπείας και άλλων καινοτόμων παροχών είναι προτεινόμενη από την εταιρεία μας.

Χώροι των θεραπειών (μασάζ, κ.α.). Η εταιρία μας πρωτοτυπεί και προτείνει καλαίσθητα πολυλειτουργικά κρεβάτια και εξοπλισμό :

Ο χώρος χαλάρωσης (relax). Η έννοια του spa είναι παρόμοια με μια πορεία ανακούφισης, αναγέννησης και ευ ζην.  

Τα πολυλειτουργικά κρεβάτια χαλάρωσης, με θερμαινόμενο στρώμα νερού και φωτοθεραπεία είναι προτεινόμενα.


 


Επιστροφή...