Ποιοί είμαστε

ΒIOENERGY - E. Καθαριά-Καρτσιούνη & co Ε.Ε.   logo

Βeauty & healthcare equipment

Tριάντα και πλέον χρόνια πετυχημένης πορείας στην ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ, καινοτομόντας και προσφέροντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στους χώρους:

  • Της Ιατρικής Αισθητικής.
  • Της Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης
  • Των SPA Ξενοδοχείων και Κέντρων θερμαλισμού
  • Των Ινστιτούτων Αισθητικής και των Κέντρων Ευεξίας

Φιλοσοφία μας: Η τελειότητα στην ποιότητα.    

Αποστολή μας:  Η δερματολογική φροντίδα στις ανάγκες του δέρματος, με τα αποτελεσματικότερα, καινοτόμα μηχανήματα ιατρικής αισθητικής και καλλυντικά, χωρίς όρια.


Η υποστήριξη, με προσαρμοσμένες λύσεις εξοπλισμού σε SPA Ξενοδοχείων, ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα ευεξίας και κέντρα Θερμαλισμού, συνδυάζοντας την πιστοποιημένη ποιότητα και τον μοντέρνο λειτουργικό σχεδιασμό.


Η επανάσταση στον τομέα της Εξυπηρέτησης και της αποκατάστασης ηλικιωμένων, γυναικών σε εγκυμοσύνη  και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, μια αιώνια αναζήτηση για να αισθάνονται καλύτερα και να απολαμβάνουν "το χρόνο τους με αξιοπρέπεια».Όραμά μας: Η συνεχής καινοτομία των προϊόντων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ηθική μας: Η μεταφορά πληροφοριών στους πελάτες μας με ακρίβεια και σαφήνεια.

Αξίες μας: Η δέσμευση για κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης με αρίστης ποιότητας καλλυντικά, καινοτόμα μηχανήματα. καλόγουστα λειτουργικά έπιπλα και μοντέρνα συστήματα εξυπηρέτης ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Οι ειδικοί αρχιτέκτονες συνεργάτες μας  σχεδιάζουν, προτείνουν και διαμορφώνουν
σύγχρονες λειτουργικές λύσεις και εσωτερική διακόσμηση.

Έτσι η λειτουργία του χώρου συμπορεύεται αρμονικά με την αίσθηση της φιλοξενίας, της θαλπωρής και της ηρεμίας κατακτώντας τους πελάτες σας.


Υπεύθυνη Διευθύντρια : Ευαγγελία Καθαριά

Επιστημονικά Υπεύθυνος : Dr Κωνσταντίνος Καρτσιούνης PhD
Πυρηνικός Ιατρός & Ραδιοβιολόγος